Vámosszabadi Sportegyesület

VÁMOSSZABADI SPORTEGYESÜLET

TAO 2017-2018

Vámosszabadi SE-MLSZ 2017-2018-es TAO pályázat jóváhagyó határozat és pályázat:

Vámosszabadi SE TAO határozat 2017_2018

Vámosszabadi SE TAO pályázat 2017_2018

TAO 2016-2017

Vámosszabadi SE-MLSZ 2016-2017-es TAO pályázat jóváhagyó határozata és a részletes elfogadott határozat az alábbi linkeken megtekinthető:

TAO 2016-2017.

 

A Vámosszabadi Sportegyesület a 2016-os évre is igényelhetett TAO-s pénzeket. Ehhez határozatban járult hozzá az MLSZ, amelyet előzőleg kérelemmel kért meg a Sportegyesület.

2014-től Vámosszabadi Sportegyesület igényelhet TAO-s pénzeket. Ehhez ebben a nyilatkozatban járult hozzá az MLSZ, amelyet előzőleg ezzel a kérelemmel kért meg a Sportegyesület. A NAV kiadta az alábbi dokumentumot a látvány-csapatsportok támogatási rendszerének megváltozott szabályairól.

Az induláskor alapvető célként tűztük ki, hogy a csapatban Vámosszabadi tehetséges fiataljait szerepeltessük.
A jelen állás szerint ezt sikerült megvalósítanunk, mivel a csapat 80 %-át helyi tehetségek alkotják.

Vámosi csapat

Csapatunk névsora: Pap Zsolt, Horváth Tibor, Csapó Péter, Belovicz Viktor, Tatai Ádám, Kovács Gábor, Bognár Gábor, Nagy Bálint, Alasztics Pál, Sági Ottó, Tóth Balázs, Simon Tamás, Hujber Dániel, Kollár Attila, Vass Gergő, Kamocsai Máté, Mészáros Tamás, Keller Pál, Kiss Erik.

Edző: Tóth István
Elnök: Kiss Attila

Edző: Tóth István
Elnök: Kiss Attila
Elnökségi tagok: Tatai Ádám, Alasztics Zsolt, Horváth József

2014. eseményei

Örülök neki, hogy ismét beszámolhatok mi történt az elmúlt évben a Vámosszabadi Sport Egyesülettel.

A felnőtt csapatunk nagy tervekkel vágott neki a 2014 tavaszi szezonnak. Sajnos a remények nagyon hamar dugába dőltek és beláttuk, hogy az akkori lehetőségek, a keret és a mentális felkészültség nem alkalmas a komoly tervekre. Nem tagadom, nagyon vártam, hogy a 2013-2014-es bajnokság befejeződjön.

A viszonylag sikertelen szezon után azonban volt egy jó nyarunk, ahol két alkalommal nyári tábor keretében, sok Vámosszabadin élő fiatallal sikerült megszerettetnünk a futballt. Ők azóta is az egyesület keretein belül heti rendszerességgel edzésre járnak.

A 2014-2015-ös szezon előtt nem fogalmaztunk meg elvárásokat és így utólag ez jó döntés volt, tekintettel arra, hogy az ősz második felére teher nélkül, felszabadult játékkal, jó csapatszellemmel sikerült a hatodik helyen végeznünk.

Jelen pillanatban hat pont a hátrányunk az első helyezettől és az évzárón közösen azt fogalmaztuk meg, hogy megpróbáljuk ezt a minimális különbséget ledolgozni!

Bízok benne, hogy a lendület mind a csapatban mind az elnökségben megmarad és akkor, 2015 karácsonyakor arról beszélhetünk, hogy mind a négy csapatunk sikeres éven van túl.

Ennek egyik eleme, ha az „erőnk” engedi, szeretném, hogy az ovi és a serdülő csapatunk tavasszal egy-két mérkőzésen megmérettesse magát.

Reményeim szerint a megnyert pályázatunknak köszönhetően 2015-ben komoly fejlesztéseket tudunk megvalósítani. Ilyenek pl.: új kispadok, felszerelés, edző kapu stb.

Mi lehet a 2015-ös év záloga? Amennyiben megmarad mind az elnökségben, mind a csapatban ugyan az az elszántság, hit és összetartás, ami jellemzett minket 2014-ben, akkor valóban 2015 egy siker sztori lehet a Vámosszabadi SE életében!

Köszönettel:

Kiss Attila

 

2014. Utánpótlás nevelés és nyári sportélet

Örülök, hogy a Vámosszabadi sajtóban ismét örömteli eseményről számolhatok be. A Vámosszabadi Sport Egyesület célul tűzte ki, hogy sportolási lehetőséget biztosít a felnőtt, utánpótlás és óvodás korú gyermekek után a serdülő korosztálynak is. Ennek keretében egy civil kezdeményezésnek köszönhetően sikerült megszervezni júniusban a Vámosszabadi foci tábort, ami 18 fővel, a visszajelzések alapján nagyon sikeresen működött. Ebből is látszik, milyen igény van arra, hogy a nyári időszakban a szülőket mentesítve ilyen és ehhez hasonló táborokat szervezzünk és a gyerekeknek értelmes és minden szempontból hasznos elfoglaltságot biztosítsunk.

Aki esetleg eddig az elmúlt két évben nem követte az egyesület munkáját, a tábor kapcsán megosztanék egy-két gondolatot. Nem egyszerűen labdarúgó csapatot szeretnénk Vámosszabadin, hanem egy igazi Sport Egyesületet! Mi is a kettő közötti különbség? Amennyiben csak és kizárólag focicsapatot akarnánk, akkor nem foglalkoznánk semmi mással, mint hogy legyen egy sikeres felnőtt focicsapatunk, azonban ez itt önmagában nem lehet cél! Ezen a szinten elkötelezett célom az, hogy megszólítsuk a fiatalokat, hogy sportoljanak, mozogjanak. Lehet, hogy ezzel szemben megyek a mai világgal, de én hiszek benne, hogy a mozgásnak, a sportnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy a gyermekeinkből egészséges felnőttek legyenek. Sajnos sportcsarnok híján jelen pillanatban az a lehetőségünk van, hogy a focin keresztül szerettessük meg a gyerekekkel a testmozgást. Lehet, hogy naiv vagyok, de szeretném, ha a gyerekeknek örömet okozna, hogy sportolhatnak, és egy közösséghez tartozhatnak.

Visszatérve a nyári tábor sikerére, augusztus végén tervezünk egy újabb hetet, ahol a 7-12 éves korosztály ismét felhőtlenül jól érezheti magát! Amennyiben ez is olyan sikeres lesz, mint a júniusi, akkor jó lenne, ha ezek a srácok nem hagynák abba a focit, hanem az egyesület keretein belül ősztől szervezett edzés keretében folytatnák, amit elkezdtek.

Köszönetet szeretnék mondani a nyári tábor szervezésében és kivitelezésében végzett munkájáért Kolossváry Attilának, Tatai Ádámnak, Simon Tamásnak, Luka Bencének, Siska Tamásnak valamint az óvoda és az önkormányzat dolgozóinak!

Kiss Attila

Vámosszabadi SE elnök

2014. Foci tábor

 

Mérkőzések 2015.

Friss Víz LigaMegyei III. Győr Nyugati Csoport labdarúgás férfi és tartalékos bajnoki rangadók hazai pályán:

március 29. tartalék 14:00 Vámosszabadi-Gyarmat
vasárnap felnőtt 16:00 Vámosszabadi-Gyarmat
április 12. tartalék 15:00 Vámosszabadi-Felpéc
vasárnap felnőtt 17:00 Vámosszabadi-Felpéc
április 26. tartalék 15:00 Vámosszabadi-Rábacsécsény
vasárnap felnőtt 17:00 Vámosszabadi- Rábacsécsény
május 10. tartalék 15.00 Vámosszabadi-Bezi
vasárnap felnőtt 17:00 Vámosszabadi-Bezi
május 24. tartalék 15.00 Vámosszabadi-Ikrény
vasárnap felnőtt 17:00 Vámosszabadi-Ikrény
június 07. tartalék 15.00 Vámosszabadi-Markotabödöge
vasárnap felnőtt 17.00 Vámosszabadi-Markotabödöge