Vámosszabadi Polgárőr Egyesület

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       .

Köszöntöm Önöket, hivatalos oldalunkonpolg
Egy rövid áttekintésben szeretném ismertetni az elmúlt időszak eseményeit. 2019 márciusában Alasztics Zsolt lemondásával a tisztújító közgyűlésen új vezetőséget választott az Egyesület tagsága.

Egyesület elnök: Vámosi Elek Balázs
Egyesület alelnök: Hidasi Zoltán
Egyesület titkár Ifj. Erdélyi Sándor
Elnökségi tag: Nagy Géza
Elnökségi tag: Molnár Ferenc

Mind a vezetőség, mind a tagság elkötelezett, hogy tovább növelje településünk közbiztonságát, és folytassa azt a tevékenységet, amit az elmúlt tíz év alatt az Egyesület végzett. A Polgárőrség azt hiszem bebizonyította, hogy az itt élők számíthatnak ránk, lehet árvíz, lehet menekült hullám, lehet rendezvény, iskola-óvoda kezdés és folytathatnám a sort. Mindenhol ott voltunk amikor szükség volt ránk.

Az Egyesület tavaly novemberben ünnepelte tíz éves fennállását. Az ünnepi közgyűlésen köszöntöttük alapító tagjainkat, és emlékplakettel örökítettük meg a munkájukat.  A rendezvényünkön részt vett a Megyei Polgárőr Szövetség vezetése is, ahol Csaplár Zoltán megyei elnök úr méltatta az egyesület példa értékű munkáját, eredményeit. Kiemelte a rendszeresen végzett kitartó járőri munkát, amikor különösen veszélyes bűnözőket sikerült rendőrkézre juttatnunk, vagy a menekülthullám kezelésében végzett helytálló tevékenységünket. Ezért a tevékenységért a Belügyminiszter és az Országos Polgárőr Szövetség „Az Év Polgárőr Egyesülete” elismerésben részesítette Egyesületünket.

Büszkék vagyunk rá!
Ezúton szeretnék invitálni minden polgárunkat aki szeret segíteni másoknak, vagy egy nemes cél érdekében cselekedni, jelentkezzen polgárőrnek!

Az Egyesület hivatali telefon száma: +36-20-214- 4733


 Új Suzuki Vitara gépjárművel gazdagodott a polgárőr egyesület eszköz állománya