Vidra Csárda

Vidra Csárda, Vámosszabadi – Patkányospuszta

Ez a környezet várja a Kedves Vendégeket

Ez a környezet várja a Kedves Vendégeket

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek azt a helyet, ahol részük és örömük lehet egy frissítő sétában: gyönyörű, természeti értékekben gazdag helyen, egy minőségi halakból készült ebédben, szolgálva testi, lelki egészségüket.

Patkányos pusztán járunk. Legegyszerűbben úgy találhatunk e természeti paradicsomba, hogy a Vámosszabadi határátkelőt célozzuk meg. A határ közvetlen közelében kell balra fordulni a töltésre, ahol egyszerre szemünk elé tárul a vadregényes dunai ártér. Itt megcsodálhatjuk a hódok által alakított “faszobor” partot, és ha szerencsések vagyunk, a hódokkal is találkozhatunk. A pihentető, friss levegőn való töltekezés után, jó megpihenni és megtölteni a hasunkat a VIDRA CSÁRDÁBAN, amelyet a töltésen haladva, pár 100 méterre találunk, tavakkal körülölelve.
A Vidra Csárda minőségi halakból készült ételeivel, a kedves és figyelmes kiszolgálással és a család- barát áraival illeszkedik a táj szépségébe, mindegy megkoronázva azt.
A halételek többsége a saját halfeldolgozóból, frissen és kiemelkedő minőségben kerül a kedves vendégeink tányérjába. Mi a titka annak a gasztronómiai csodának, melyet az itt fogyasztott rántott harcsa, vagy a harcsapaprikás szerez? – kérdezi oly sok vendég, várva a nagy titkot. A titok a hazai halban, a minőségben rejlik. Nem kerülhet senki tányérjába az orosz import harcsafilé, sem az afrikai változata, csak az általunk feldolgozott szürke vagy más néven leső harcsa. Ez a szemlélet és hozzáállás valamennyi ételünk alapanyagának beszerzésénél és elkészítésénél is figyelmünk középpontjában szerepel.

 

Várja Önöket Patkányos puszta.

 

Telefon: 06-30 / 9161-666
Honlap címe: http://vidracsarda.hu
Vámosszabadi – Patkányospuszta