Ecetes halétel, hideg halétel és pontyétel készítő verseny
A verseny a térségünkben közkedvelt halétel, az eceteshal és a különféle
hideg halételek köré szerveződik, valamint a pontyételek népszerűsítését segíti.
A versenyeken minimum 2 fős csapatok indulhatnak. Nevezési díj nincs!
A csapatoknak röviden be kell mutatni az általuk elkészített ételt.
A halétel készítő versenyre három kategóriában lehet nevezni:
1. Ecetes halétel
2. Hideg halétel
3. Pontyétel (az ételt a helyszínen kell elkészíteni,
a pontyot, vagy pontypatkót a szervezők biztosítják)
Az elkészült ételeket neves gasztronómiai szakemberekből álló zsűri értékeli.
A helyben készült pontyételek a közönség számára is megkóstolhatók.
Várjuk a főzéshez, sütéshez kedvet érző “szakácsokat”, baráti társaságokat,
családokat, csoportokat, egyesületeket, hogy nevezzenek be a versenyre!
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 20.
A jelentkezési lapot a kérjük a halfesztival@vamosszabadi.hu címre elküldeni.
jelentkezési lap ecetes halétel kategória