2019. VÁMOSSZABADI HALFESZTIVÁL DÍJAZOTTJAI:
A 2019-es Vámosszabadi Halfesztivàlon 13 csapat 20 különböző hideg- és eceteshal étellel méretette meg magát, egyrészt az 5 fős szakmai zsűri, másrészt a többszáz kóstoló vendég előtt!
A VIII. VÁMOSSZABADI HALFESZTIVÁL DÍJAZOTTJAI:
Aranyérmesek lettek:
Segítő kéz alapítvány
KopolTyúk
Rég Volt Fiatalok
Jó Csapat
Csintalan Halak csapata
Ezüstérmesek lettek:
Hullámtörők
Pontyvadászok
Charlie angyalai
Bronzérmesek lettek:
A Mi Kis Halunk
Csintalan Halak csapata
Gyulabá csapata
GRATULÁLUNK!
A szakmai zsűri:
Pető István-zsűrielnök- a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Örökös Tiszteletbeli elnöke, Venesz díjas mester szakács, Schnitta Sámuel díjas vendéglős- fogadós mester, a Szakácsegyesületek Világszövetségének örökös tiszteletbeli tagja, nemzetközileg akkreditált zsűritag.
Eperjesi József életműdíjas mesterszakács, az MNGSZ ( Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség) akkreditált zsűritagja
Tolvaj Csaba mesterszakács, Kisfaludy Borbár és Gourmet étterem üzletvezető chefje
Horváth Csaba, az MNGSZ regionális Elnöke, a Népi Sütő-Főző Hagyományok Őrzője cím tulajdonosa, szakács, az MNGSZ és a Szabadtűzi Lovagrend akkreditált zsűritagja
Sátor László Venesz József díjas mesterszakács, az MNGSZ akkreditált zsűritagja, világbajnoki és olimpiai ezüst érmes
A rendezvény fényképei:
http://vamosszabadi.hu/halfesztival-2019/
A gasztronómiai verseny támogatói :
Kisfaludy Borbár és Gourmet étterem
MIDL fűszer
KÖSZÖNJÜK!